sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kohti ääretöntä ja sen yli

Pahoitteluni pitkästä julkaisuvälistä, mutta yritetään nyt ottaa kiinni nuo viime kesän reissut ja tapahtumat ennen kuin seuraava kausi ehtii alkaa. Tämä oli kirjoitettu jo kesäkuun puolessavälissä, mutta jäi jostain syystä silloin luonnokseksi. Vastaavanlainen kauden avaustapahtuma on varmasti tiedossa tänäkin vuonna.

--------------------------

Ensimmäinen tuhat kilometriä täyttyi Kesäkuun alkupuolella. Tällä vauhdilla kauden kokonaismatkaksi kertyy siis noin 5000km. Saapa nähdä, kuinka hyvin tuo pitää paikkansa. Oma toive olisi toki paljon enemmän, mutta useamman päivän reissuja ei varmaan perhesyistä pääse vetämään kuin pari ja iltalenkitkin pysynevät siinä 150 kilsan tienoilla.

Ajokauden virallinen avaus tehtiin tietysti kerhon aktiivien voimin. Tavoitteena oli kiertää tutustumassa lähikylien baareihin. Koska alkoholi ja ajoneuvon kuljettaminen ei todellakaan sovi yhteen, ajelimme bussilla. Reitti kiersi Ristiinan kautta Suomenniemelle, Mäntyharjulle, Pertunmaalle ja Hirvensalmelle. Bussinkuljettaja tarjosi Mäntyharjulla koko porukalle kierroksen. Liikenneympyrässä.

Ryhmä Rämä siirtymässä Suomenniemen baariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti